Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de webbouwer die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het opbouwen van een website waar je trots op kan zijn! VDMmarketing denkt graag met je mee!

k

Website problemen?

Ben je niet te tevreden over je huidige site? Werkt er iets niet naar behoren? Ik kan je helpen om je site weer aan de praat te krijgen. Stap je over naar mijn hosting dan betaal je vaak niets!

Websites Bouwen

Wil jij je website aanpassen maar heb je geen idee hoe je dat moet regelen? Ik kan je helpen om verder te komen met je site. Van bouwen tot aanpassen. Soms kan dat zelfs kostenneutraal.

Bij VDMmarketing kun je kostenneutraal overstappen van Jimdo, Jouwweb of Wix. Het enige wat je hoeft te doen is overstappen naar onze hosting en je site wordt kosteloos gemaakt in WordPress. Het kost je dus hetzelfde (of minder) als bij je huidige aanbieder.

Een website van Wix, Jouwweb en Jimdo of een andere vergelijkbare aanbieder lijkt een hele goede deal. Dat is het ook als je net begint met je zaak. Maar als je na verloop van tijd toch meer opties wilt dan is het vaak niet mogelijk om uit te breiden.

Hier kan VDMmarketing je bij helpen. Je site kunnen we vergelijkbaar (of nog beter) maken zoals hij was bij je oude aanbieder, maar je krijgt de kracht van WordPress. Zo hoef je dus niet in te boeten op design en kun je wel door met je website.

Het verdienmodel zit in de hosting die VDMmarketing bied. Doordat je hosting afneemt via VDMmarketing verdienen wij genoeg om je website op WordPress te kunnen maken.

Zo hoef je dus niet 2 keer te betalen voor 1 website maar hoef je je eigen site ook niet te maken.

Mocht je daarna aan de slag willen met je eigen website dan is dat volledig mogelijk. Elke site die VDMmarketing maakt, heeft een DIVI (ter waarde van 80 euro) installatie met onbeperkte updates. Dat is het meest uitgebreide pakket wat je kan krijgen als het gaat om websites bouwen maar is niet moeilijk om te leren.

Jouwweb/Wix/Jimdo vs WordPress

Jouwweb en de andere aanbieders zijn een voorbeeld van een simpele websitebouwer die iedereen eigenlijk wel kan bedienen. Maar als je een succesvolle site hebt en meer opties wilt dan word het lastig. Dat heeft te maken met gemak.

Als je gemak wilt dan moet je inboeten op flexibiliteit en dat is ook helemaal niet vreemd. Ze doen het prima bij Jouwweb, Wix en Jimdo door te veel opties uit de functionaliteit te halen. Bekijk het als een camera. Als je gewoon een foto wilt nemen dan heb je helemaal geen zin in 30 knoppen op een camera. Je wilt er maar 1. Om de foto te nemen!

WordPress steekt anders in elkaar. Je kunt het op je eigen hosting installeren en dan vervolgens het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt allerlei extra functionaliteiten toevoegen met plug-ins die vaak ook nog gratis zijn ook. Niet betalen dus voor extra mogelijkheden maar 1 vaste prijs. De prijs van hosting.

Jouwweb, Wix of Jimdo naar WordPress

Als je geen hoofdpijn wilt hebben van een verhuizing van Jouwweb naar je eigen gehoste site met WordPress dan wil ik het graag voor je doen. Met WordPress krijg je vergeleken met Jouwweb een hoop vrijheid met plug-ins en widgets die je kan installeren. Vaak ook nog gratis ook!

WordPress is het platform wat je nodig hebt om te groeien van een eenvoudige site naar een complexe en uitgebreide site met veel mogelijkheden.

Wix, Jimdo of Weebly verhuizen naar WordPress

Ook voor Wix, Jimdo of Weebly sites kun je een gratis verhuizing bij mij aanvragen. Ik verhuis al je informatie en pagina’s naar de nieuwe WordPress installatie. Voor Wix en Jimdo geld eigenlijk hetzelfde als Jouwweb. Je kunt er gratis een site aanmaken. Maar wil je meer zoals een webwinkel of video’s toevoegen dan moet je vaak betalen.

Als je een Wix, Jimdo of Weebly site hebt en je wilt verhuizen vul dan je gegevens hieronder in dan stuur ik je snel de informatie die ik nodig heb om te starten met jouw gratis verhuizing!

Aanbod

 • Totale Kosten: 108,90 per jaar
 • Verhuizen site inbegrepen
 • WordPress installatie inbegrepen
 • Siteontwerp inbegrepen
 • Https:// inbegrepen
 • Site optimalisatie inbegrepen
 • E-mailadressen inbegrepen
 • DIVI-website builder inbegrepen
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Back-ups
 • Geen advertenties

Vul het contactformulier in voor vrijblijvend meer informatie!

 

Contact

1 + 9 =

Ook interessant:
Summary
Jouwweb naar wordpress
Service Type
Jouwweb naar wordpress
Provider Name
VDMmarketing,
Cantaart 11,Kollum,Friesland-9291ak,
Telephone No.0622449127
Area
Nederland
Description
Verhuizen van Jouwweb naar Wordpress zonder extra kosten die je al maakt bij jouwweb.