Als jij gratis wil verhuizen van jouwweb naar wordpress dan ben je hier goed. Ik regel de verhuizing. Vul hieronder je mailadres in voor meer informatie. Ik stuur je dan wat ik nodig heb voor de gratis verhuizing. Meer informatie hebben? Lees even verder.

Als je begint met een website dan typ je al snel ‘gratis website’ in bij Google. Je komt dan terecht bij sites als Wix/Jimdo en Jouwweb. Maar wat als je wilt uitbreiden?

Jouwweb vs WordPress

Jouwweb.nl is een voorbeeld van een simpele websitebouwer die iedereen eigenlijk wel kan bedienen. Maar als je een succesvolle site hebt en meer opties wilt dan word het lastig bij zo’n site als Jouwweb. Dat heeft te maken met gemak.

Als je gemak wilt dan moet je inboeten op flexibiliteit en dat is ook helemaal niet vreemd. Ze doen het prima bij jouwweb door te veel opties uit de functionaliteit te halen. Bekijk het als een camera. Als je gewoon een foto wilt nemen dan heb je helemaal geen zin in 30 knoppen op een camera. Je wilt er maar 1. Om de foto te nemen!

WordPress steekt anders in elkaar. Je kan het op je eigen hosting installeren en dan vervolgens het zo gek maken als je zelf wilt. Je kan allerlei extra functionaliteiten toevoegen met plugins die vaak ook nog gratis zijn ook. Niet betalen dus voor extra mogelijkheden maar 1 vaste prijs. De prijs van hosting.

WordPress is eigenlijk altijd de goedkopere en betere optie.

Jouwweb naar WordPress

Als je geen hoofdpijn wilt hebben van een verhuizing van Jouwweb naar je eigen gehoste site met WordPress dan wil ik het graag voor je doen. Met WordPress krijg je ten opzichte van Jouwweb een hoop vrijheid met plugins en widgets die je kan installeren. Vaak ook nog gratis ook! WordPress is het platform wat je nodig hebt om te groeien van een eenvoudige site naar een complexe en uitgebreide site met veel mogelijkheden.

Het enige wat jij hoeft te doen is de hosting aanvragen. Daarna geef je mij de gegevens van de hosting (uitgekozen door mij voor een soepele verhuizing) en hoef je alleen nog maar een verhuiscode voor je domein op te vragen bij de oude partij. Simpel toch? En gratis!

Vul hieronder je mailadres in. Ik stuur je dan de zaken die ik nodig heb voor de verhuizing in een stappenplan.

Wix en Jimdo verhuizen naar wordpress

Ook voor Wix en Jimdo sites kan je een gratis verhuizing bij mij aanvragen. Ik verhuis al je informatie en pagina’s naar de nieuwe WordPress installatie. Voor Wix en Jimdo geld eigenlijk hetzelfde als Jouwweb. Je kan er gratis een site aanmaken. Maar wil je meer zoals een webwinkel of videos toevoegen dan moet je vaak betalen.

Als je een Wix of Jimdo site hebt en je wilt verhuizen vul dan je mailadres hieronder in dan stuur ik je snel de informatie die ik nodig heb om te starten met jouw gratis verhuizing!

Ook interessant:
VdmMarketing

VdmMarketing