WhatsApp

Met hulp van VDMmarketing kun je kostenneutraal overstappen van Jimdo, Jouwweb of Wix. Het enige wat je hoeft te doen is overstappen met behulp van onze cursus website bouwen. Je krijgt dan handvaten over hoe je gemakkelijk over kunt stappen en hoe je je website gemakkelijk kunt maken in WordPress.

Een website van Wix, Jouwweb en Jimdo of een andere vergelijkbare aanbieder lijkt een hele goede deal. Dat is het ook als je net begint met je zaak. Maar als je na verloop van tijd toch meer opties wilt dan is het vaak niet mogelijk om uit te breiden.

Hier kan VDMmarketing je bij helpen. Je site gaan je zelf vergelijkbaar (of nog beter) maken zoals hij was bij je oude aanbieder, maar je krijgt de kracht van WordPress. Zo hoef je dus niet in te boeten op design en kun je wel door met je website.

Voorbeelden van eerder overgezette sites:

Haaicoaching.nl (februari 2020)
Bdiensten.nl (mei/juni 2020)
Allbychange.nl (oktober 2020)
YogaDokkum.nl (december 2020)

Jouwweb/Wix/Jimdo vs WordPress

 

Jouwweb en de andere aanbieders zijn een voorbeeld van een simpele websitebouwer die iedereen eigenlijk wel kan bedienen. Maar als je een succesvolle site hebt en meer opties wilt dan word het lastig. Dat heeft te maken met gemak.

Als je gemak wilt dan moet je inboeten op flexibiliteit en dat is ook helemaal niet vreemd. Ze doen het prima bij Jouwweb, Wix en Jimdo door te veel opties uit de functionaliteit te halen. Bekijk het als een camera. Als je gewoon een foto wilt nemen dan heb je helemaal geen zin in 30 knoppen op een camera. Je wilt er maar 1. Om de foto te nemen!

WordPress steekt anders in elkaar. Je kunt het op je eigen hosting installeren en dan vervolgens het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt allerlei extra functionaliteiten toevoegen met plug-ins die vaak ook nog gratis zijn ook. Niet betalen dus voor extra mogelijkheden maar 1 vaste prijs. De prijs van hosting.

Jouwweb, Wix of Jimdo naar WordPress

 

Als je geen hoofdpijn wilt hebben van een verhuizing van Jouwweb (of een andere websitebuilder) naar je eigen gehoste site met WordPress dan kun je dat simpel zelf doen. Met WordPress krijg je vergeleken met Jouwweb een hoop vrijheid met plug-ins en widgets die je kan installeren. Vaak ook nog gratis ook!

WordPress is het platform wat je nodig hebt om te groeien van een eenvoudige site naar een complexe en uitgebreide site met veel mogelijkheden.

Wix, Jimdo of Weebly verhuizen naar WordPress

 

Ook voor Wix, Jimdo of Weebly sites kun je een verhuizing zelf doen.  Je verhuist al je informatie en pagina’s naar de nieuwe WordPress installatie. Voor Wix en Jimdo geld  hetzelfde als Jouwweb. Je kunt er makkelijk een site aanmaken. Maar wil je meer zoals een webwinkel of video’s toevoegen dan moet je vaak extra betalen.

Als je een Wix, Jimdo of Weebly site hebt en je wilt verhuizen klik dan op de knop hieronder om te starten met jouw verhuizing!