WhatsApp

Bert van der Meer = VDMmarketing

Ik ben een ict allrounder met liefde voor design, marketing en alles dat gericht is op het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid en het vinden van oplossingen. Overdag werk ik bij een grote verzekeraar. Hier ontwerp ik virtuele oplossingen die de efficiency en gebruiksvriendelijkheid verhogen. Ik vind het leuk om er aan bij te dragen dat werken leuker en makkelijker wordt voor mijn collega’s.

Aan apen en beren doe ik niet; ik zoek overal een ict oplossing voor. Naast mijn vaste baan maak ik robots om saaie processen te automatiseren en doe ik SEO voor diverse websites. Oplossingen dus waarin ik mijn creativiteit en ict kennis kan toepassen om datgene te maken wat de klant nodig heeft. Mijn kennis van digitale marketing (seo) komen daarbij ook goed van pas. Het is voor mij een sport om datgene te bereiken waar de klant behoefte aan heeft.

Ik voel goed aan wat de vraag of behoefte is en denk waar nodig, mee. Ik ben eigenzinnig en niet bang om nieuwe wegen in te slaan, maar ik kan ook goed meeveren met dat wat de ander wil.

Naast deze 2 banen ben ik ook nog trotse vader van 2 kinderen met wie ik veel tijd doorbreng.

Loop jij ergens tegenaan op SEO gebied en zoek je een relaxed maar doortastend persoon om mee te sparren? Stuur me dan een bericht.

Bert vdmmarketing 1