Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de webbouwer die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het opbouwen van een website waar je trots op kan zijn! VDMmarketing denkt graag met je mee!

k

Website problemen?

Ben je niet te tevreden over je huidige site? Werkt er iets niet naar behoren? Ik kan je helpen om je site weer aan de praat te krijgen. Stap je over naar mijn hosting dan betaal je vaak niets!

Websites Bouwen

Wil jij je website aanpassen maar heb je geen idee hoe je dat moet regelen? Ik kan je helpen om verder te komen met je site. Van bouwen tot aanpassen. Soms kan dat zelfs kostenneutraal.

In deze korte handleiding met afbeeldingen leer je in een paar stappen hoe je Whatsapp kan linken aan je site. Zo krijg je direct berichten van bezoekers als ze contact willen opnemen.

Gratis Website hebben?

Veel beginnende ondernemers willen graag een website maar hebben geen zin om uit te zoeken hoe ze een website moeten maken. Laat mij het moeilijke doen en dan doe jij het makkelijke!

Click to chat van Whatsapp

Whatsapp bestaat nu al een aantal jaren en ze hebben gemerkt dat website eigenaren een makkelijke manier van linken naar Whatsapp willen hebben. Hier hebben ze een service voor gebouwd die ‘Click to chat’ heet. Maar hoe krijg je die op je site?

Link maken in wordpress

Voor het volgende gedeelte is het belangrijk dat je weet hoe je een link kan maken in WordPress. Als je niet weet hoe klik dan op de knop voor het artikel over links maken en keer daarna terug. Dit is een externe site waar een goede uitleg op staat.

Je hoeft geen plugin of iets anders te installeren om een whatsapplink te maken. Je kan volstaan met de volgende tekst aan te passen naar je eigen telefoonnummer. 

Wil je het testen? Klik dan op de link hieronder.

https://wa.me/31612345678

Je kan bovenstaande copy/pasten en dan direct op je site plaatsen. Niet vergeten om het 06-nummer aan te passen naar het nummer waar jij berichten op wilt ontvangen. De 31 landcode moet je laten staan en je moet ook niet de 0 aan het begin van je telefoonnummer toevoegen.

Nu kan je je klanten ook aanbieden om contact op te nemen via Whatsapp met een klik op een link.

Maar je kan de link natuurlijk ook aan een plaatje hangen (lees: whatsapp logo) en ze zo verleiden om contact op te nemen. Er zijn veel opties nu je een link hebt.

Futy

Een connectie van Facebook wees me op Futy. Futy zorgt voor een connectie tussen jouw website en een bezoeker via Whatsapp for Business. Je krijgt na je aanmelding bij Futy een stukje code die je zelf op je website kunt plaatsen.

Nadat de code is geplaatst kan je gebruik maken van hun ‘Chatapp’. Het mooie is dat mensen zonder whatsapp via mail de berichten krijgen. Het werkt dus altijd! 

Heb jij geen zin om deze handleiding zelf uit te voeren?

Dat snap ik volledig. Als je geen kaas hebt gegeten van WordPress dan kan het even uitdagend zijn om een link toe te voegen aan je website. Het is echter heel eenvoudig. Mocht je toch willen dat ik het doe dan kan je contact met me opnemen via onderstaand formulier. Kosten zijn 10 euro voor 1 link op je site.

Contact

11 + 10 =

Ook interessant: