Categorie├źn
gratis

Gratis Https installatie voor je website

Goed bezig! Jij wil ook gratis https geïnstalleerd hebben op je site. Voor een heel technisch verhaal over https voor de URL van je site kan je beter even op Google rondkijken.

Https niet technisch uitgelegd

Als je een beetje bekend bent met het internet dan zie je dat als je geen https:// voor je URL hebt staan je browser aangeeft dat de site niet veilig is.

Wat maakt dat uit denk je dan? Vrij veel. Google houd tegenwoordig rekening met deze factor en geeft een andere site de voorkeur boven jouw website als die wel https:// voor zijn URL heeft staan.

Wat moet ik doen voor gratis https?

Je krijgt van mij een gratis https installatie als je overstapt naar de host die ik aanwijs. Dit omdat ik weet hoe het daar moet en kan garanderen dat het ook daadwerkelijk werkt.

Een host is waar je site bestanden neer worden gezet zodat deze beschikbaar zijn voor de wereld. Heb je nog geen site? Vraag dan een gratis installatie aan bij mij. Doen we gelijk die https ook als we toch bezig zijn.

Dus ik moet verhuizen? Ik weet niet hoe dat moet!

Jij hoeft niet te verhuizen. Dat regel ik voor je. Als je contact opneemt ga ik je oude bestanden verhuizen en werkt je site binnen een paar minuten weer zoals hij moet werken. Dit kost je geen bezoekers!

Heb je geen website? Geen probleem! Dan installeer ik die gratis voor je!

Ok? Hoe moet het nu verder?

Neem contact op met mij via het onderstaande formulier. Dan stuur ik je zo gauw mogelijk de stappen die we gaan nemen om ook jouw site veilig te maken met gratis https.

Hoe kan je gratis https aanbieden?

Tja, het is gratis als je weet wat je moet doen. Het is wel ingewikkeld dus je hebt een expert nodig om het te regelen.

Waarom bied jij die installatie gratis aan?

Ik vind het gaaf om mensen te helpen met hun site. En als het goed gaat wil je me misschien dan inhuren voor een andere klus. Dat is uiteraard niet verplicht!

Waar verdien jij aan?

Als je met de host in zee gaat die ik aanwijs krijg ik 25% van wat je betaald aan hun. Dit dekt lang niet de kosten en je betaald niet meer dan je normaal gesproken al zou doen bij hun. Het kost je dus daadwerkelijk niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *