WhatsApp

Goed bezig! Jij wil ook gratis https geïnstalleerd hebben op je site. Voor een heel technisch verhaal over https voor de URL van je site kan je beter even op Google rondkijken.

Https niet technisch uitgelegd

Als je een beetje bekend bent met het internet dan zie je dat als je geen https:// voor je URL hebt staan je browser aangeeft dat de site niet veilig is.

Wat maakt dat uit denk je dan? Vrij veel. Google houd tegenwoordig rekening met deze factor en geeft een andere site de voorkeur boven jouw website als die wel https:// voor zijn URL heeft staan.

Wat moet ik doen voor gratis https?

Je krijgt van mij een gratis https installatie als je overstapt naar de host die ik aanwijs. Dit omdat ik weet hoe het daar moet en kan garanderen dat het ook daadwerkelijk werkt.

Een host is waar je site bestanden neer worden gezet zodat deze beschikbaar zijn voor de wereld. Heb je nog geen site? Vraag dan een gratis installatie aan bij mij. Doen we gelijk die https ook als we toch bezig zijn.

Dus ik moet verhuizen? Ik weet niet hoe dat moet!

Jij hoeft niet te verhuizen. Dat regel ik voor je. Als je contact opneemt ga ik je oude bestanden verhuizen en werkt je site binnen een paar minuten weer zoals hij moet werken. Dit kost je geen bezoekers!

Heb je geen website? Geen probleem! Dan installeer ik die gratis voor je!

Ok? Hoe moet het nu verder?

Neem contact op met mij via het onderstaande formulier. Dan stuur ik je zo gauw mogelijk de stappen die we gaan nemen om ook jouw site veilig te maken met gratis https.

[contact-form-7 id=”129″ title=”Contact”]