Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de webbouwer die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het opbouwen van een website waar je trots op kan zijn! VDMmarketing denkt graag met je mee!

k

Website problemen?

Ben je niet te tevreden over je huidige site? Werkt er iets niet naar behoren? Ik kan je helpen om je site weer aan de praat te krijgen. Stap je over naar mijn hosting dan betaal je vaak niets!

Websites Bouwen

Wil jij je website aanpassen maar heb je geen idee hoe je dat moet regelen? Ik kan je helpen om verder te komen met je site. Van bouwen tot aanpassen. Soms kan dat zelfs kostenneutraal.

In deze blog laat ik je zien hoe makkelijk het soms is om je product te promoten. Deze keer een Youtube methode.

Youtube bevat een schat aan gave video’s over alles wat je maar kan bedenken. Alleen verdien je niet heel veel met Youtube. Ik hoorde van een neefje dat je 1 euro verdient per 1000 views van een video. Dat is niet echt om naar huis te schrijven. Dat zette me aan het denken.

Wat nu als je een Youtuber met vrij veel kijkers aanbied om jouw product of service te gaan verkopen en je de youtuber een deel van de opbrengst geeft waardoor hij of zij veel meer gaat verdienen op een view?

Maar hoe vind je een Youtuber die wat voor jou kan verkopen? Waar je naar op zoek bent is een Youtubekanaal wat niet actief een product aanbied en wel veel kijkers heeft. Een voorbeeld: Zoek op je niche in Youtube en bekijk de video’s die je vind.

Kijk vooral in de omschrijving van de video of je links ziet staan naar een product of service. Als ze alleen naar een facebookpagina of twitter linken is het helemaal top! Bekijk ook de weergaves. Als je het geschikt vind klik je op de naam van het kanaal. Zie hieronder.

Op het kanaal klik je op de tab ‘Over’ om te kijken of er contactgegevens zijn van de Youtuber zijn te vinden. Vaak vind je wel een mailadres of een facebook account. 

Stuur de Youtuber een korte mail. Bijvoorbeeld: 

Beste (naam youtuber),

Op Youtube zag ik je videos en ik vond ze echt supergaaf. Ze sluiten perfect aan bij mijn (service of product of cursus). Zou je het ook interessant vinden om mijn website in de omschrijving van je videos te zetten en bij een bestelling 50% (of wat je maar wilt delen met de Youtuber) te ontvangen van de verkoopprijs? Je verdient dan waarschijnlijk veel meer dan nu met Youtube advertenties.

Laat me maar weten of je het een interessant aanbod vind!

Groeten,

Als de Youtuber op het aanbod ingaat heb je dus iemand anders die promotie voor je doet. Jij kan je nu richten op je product of service.

Zelf je site maken?

Ik bied beperk een gratis WordPress cursus aan voor beginners. Geheel met plaatjes en Video’s. Je heb je eigen site aan het einde. Ready to go. Getest door een Lifecoach die totaal geen verstand had van Websites opzetten. Meld je aan via onderstaand formulier en misschien krijg jij de cursus ook gratis als tester!

1 + 4 =

Ook interessant: