WhatsApp

In deze handleiding lees je alles wat je moet doen om zeer slecht te scoren in Google. Als je dus totaal niet gevonden wilt worden met je bedrijf. Volg dan deze tips tot de letter op!

Titel niet invullen of alleen je bedrijfsnaam

Naam bedrijf en welkom

Als je alleen je bedrijfsnaam invult dan heb je grote kans dat Google je totaal nooit gaat indexeren. Dit heeft te maken met dat je bedrijfsnaam vaak niet bekend is bij het grotere publiek. Dus als je geen zoekwoord invult in de titel van je pagina dan heb je grote kans dat niemand je ooit zal vinden. Dat is dus een top idee en ook gelijk de grootste tip!

Je kunt er ook voor kiezen om een hele lap tekst in de titel te zetten met allerlei zoekwoorden die je wilt ranken. Dat is zeker een garantie dat je nooit vindbaar zult zijn in Google. 

Als laatste over de titel is het woordje ‘Home’ of ‘Welkom’ een hele goede om er in te zetten. Dat is zo nietszeggend dat zelfs de beste zoekmachine er geen chocola van kan maken en dan zul je gegarandeerd nooit in de resultaten voorkomen. Zeker niet op pagina 1!

Meta omschrijving invullen met je rekeningnummer en andere onzin om te scoren in Google

meta omschrijving

Wil je zeker zijn dat niemand ooit je website gaat bezoeken? Vul dan vooral je meta omschrijving met je rekeningnummer en andere zaken in die niemand interesseert. Dat maakt dat mensen echt heel snel over je zoekresultaat heen gaan scrollen mochten ze je toch tegenkomen in Google. Het helpt ook om er allerlei emoticons in te gooien of een hoop random woorden waarop je niet gevonden wilt worden. Dat werkt als een tierelier!

Geen of weinig tekst gebruiken op je voorpagina

Geen tekst en alleen maar fotos

Wil je helemaal zeker weten dat Google niets snapt van je site? Dan moet je allemaal plaatjes uploaden naar je site en die posten op je site. Google heeft wel redelijk verstand van plaatjes en wat er op staat hoor. Maar als je geen context geeft aan je afbeeldingen en verder geen tekst toevoegt dan is dat absoluut de garantie om niet voor te komen in de rankings.

Wil je bonuspunten? Gebruik dan voor de bestandsnaam de standaardnaam die de camera aan de afbeelding geeft zoals ‘DCS015324’. 

Plaatjes van meer dan 1 mb gebruiken

Grote zware plaatjes

Zorg dat je site supertraag laad. Hiervoor kun je het beste zo groot mogelijke plaatjes gebruiken. Het liefst boven de 1MB zodat je site supertraag laad. Hierdoor zullen bezoekers sowieso na 3-5 seconden afhaken en Google meet dat. Hierdoor is het bijna gegarandeerd dat Google je site veel plaatsen lager zal zetten en wellicht zelfs helemaal niet meer zal opnemen in de index!

Niet aanmelden bij Google Search Console

Als je geen flauw benul wilt hebben wat je site doet in Google dan moet je vooral niet search console installeren op je site. Als je Search console niet installeert dan weet Google vaak niet eens van het bestaan van je site. Zeker handig als je niet wilt dat je gevonden word in de zoekresultaten!

Dubbele content gebruiken

Wat Google echt totaal niet leuk vind is dat je steeds dezelfde tekst overal gebruikt. Dus wil je niet gevonden worden? Probeer dan teksten die je al op je site hebt staan weer letterlijk overal te gebruiken op je site. Dit zorgt er voor dat Google denkt dat je die tekst wilt spammen en dat is natuurlijk goed voor de onvindbaarheid. Een aanrader dus om in je arsenaal te hebben!

Geen sitemap gebruiken

Als je niet wilt dat Google pagina’s van je site kan vinden dan is het een goed plan om geen sitemap van je site aan te maken. Zou je dit wel doen dan kan Google namelijk alle pagina’s heel makkelijk vinden op je site en dat willen we niet.

Backlinks kopen

Mocht je site nu toch in Google voorkomen dan kun je nog gaan voor een penalty. Deze krijg je het makkelijkste door heel veel backlinks binnen een zeer korte tijd aan te maken naar je site. Backlinks zijn links van andere sites naar jouw site toe. Koop ze vooral van sites uit rusland en Azië. Dan ben je binnen no time uit de index en kun je er van uit gaan dat niemand jouw site ooit zal vinden.

Laten doen

Mocht je nu denken: Dit kan ik helemaal niet zelf? Wij kunnen het ook niet helaas. VDMmarketing richt zich op de eerste pagina van Google en zorgen dat jij daar op komt. Wil je dat? Bekijk het aanbod!