WhatsApp

Een greep uit de projecten die ik heb gedaan.

bloemistdokkum
haaicoaching

Een (Vernieuwde) website geeft je bedrijf energie

 

Je hebt je website al een tijd online en je vind het een goede website. Maar toch lijkt hij alweer wat ouder en de informatie die er op staat is niet meer vers. Misschien dat er zelfs datums opstaan die al lang geweest zijn? Herkenbaar?

Je hikt al een tijd tegen de berg aan van een website online krijgen maar je komt er maar niet aan toe om het zelf te doen en wilt er ook weer niet een grote berg geld voor uitgeven om gewoon je bedrijf te etaleren.

Wat je website nodig heeft, is een beetje liefde! Dit is waar VDMmarketing in uitblinkt. Je site (weer) maken en met gevoel voor jouw wensen. Dit geeft je energie, omdat je ziet dat iemand met gevoel voor mensen aan je website werkt.

Ik heb ervaring met veel ondernemers die veel energie kregen toen hun site was gemaakt, want de site klopte (weer) tot in de puntjes en begon nieuwe klanten op te leveren! Dat vind ik gaaf! Dat is mijn passie.

Mijn filosofie

Een paar punten waar VDMmarketing voor staat:

 

  • VDMmarketing doet altijd maar 1 klant tegelijk, zodat je wensen de volle aandacht krijgen. 
  • Geen moeilijke vaktaal of gladde praatjes, maar gewoon Nederlands, zodat we elkaar begrijpen. Helder aanbod en helder resultaat. 
  • Ik durf nee te zeggen als een project niet bij mij past en stuur je dan door naar iemand die ik aanbeveel. 
  • Jij kunt na het ontwerpen je site qua tekst en afbeeldingen zelf beheren.

Portfolio

Onderstaande sites zijn recente voorbeelden die gemaakt zijn door VDMmarketing. 

 

Welke sites doe ik?

Ik doe alle soorten websites. Neem vrijblijvend contact op voor een aanbod.

Referenties 

Bert heeft mij geholpen om mijn website te vernieuwen. Ik was als ZZP-er met een simpele site begonnen, maar deze was dringend aan vernieuwing toe. Ik wist wel wat ik wilde, maar de tools had ik niet en toen kwam ik Bert tegen. Hij leeft zich in, snapt goed wat je wilt en reageert daar snel op met acties. Hij is niet alleen goed in ICT foefjes, maar heeft ook een heleboel kennis van online Marketing. Een ideale combinatie voor een website waarmee je bezoekers wilt trekken! Ik ben erg blij met het
resultaat en de statistieken van de site zijn ook een stuk fraaier dan voorheen!

Nynke Dijk

Ondernemer/Coach, HaaiCoaching

Toen ik nog niet wist dat ik hulp nodig had op het gebied van webbouwen bij het restylen van mijn website ontmoette ik Bert. Oorspronkelijk wilde ik de videocall functionaliteit Zoom op mijn website om een toekomstige online coaching op te zetten in combinatie met mijn thee aanbod, later na beraad en overleg met Bert ervan ben ik daar van afgestapt.
Eerst terug naar de basis: een goed functionerende website, was het advies. Al snel had ik door dat Bert een vakman is die zelf het goede voorbeeld geeft als het gaat om authenticiteit, waarde geven en online marketing.

Sander Veenstra

Ondernemer, Mojo Tea

Contact

15 + 3 =