Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de webbouwer die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het opbouwen van een website waar je trots op kan zijn! VDMmarketing denkt graag met je mee!

k

Website problemen?

Ben je niet te tevreden over je huidige site? Werkt er iets niet naar behoren? Ik kan je helpen om je site weer aan de praat te krijgen. Stap je over naar mijn hosting dan betaal je vaak niets!

Websites Bouwen

Wil jij je website aanpassen maar heb je geen idee hoe je dat moet regelen? Ik kan je helpen om verder te komen met je site. Van bouwen tot aanpassen. Soms kan dat zelfs kostenneutraal.

Je hebt je site af en je gaat starten met je bedrijf. Maar na een tijdje krijg je geen klanten en denk je bij jezelf: Wat doe ik fout? Ik heb mijn site gaaf gemaakt. Ik heb alle info van mijn bedrijf op de pagina gezet en ik zou klanten moeten krijgen via mijn site.

Jou zoek ik! Maar ook andere mensen die hun site eens op de pijnbank willen leggen. Gewoon kijken wat er eigenlijk mis is met je site en wat goed!

Het komt veel te vaak voor dat een ondernemer een site online zet en denkt dat daarmee de klanten wel komen. Nou dat valt tegen. Dus je hebt een website review nodig!

Wat kan je doen met de gratis website review?

Simpel, je kan je site verbeteren zodat je wel klanten krijgt of bezoekers of wat het doel ook maar is van je site. Je moet dan wel de juiste dingen doen. Daarvoor kan je mij benaderen voor een gratis website review.

Met de review weet jij precies waar je je site nog kan verbeteren en dus hoe je meer klanten binnen kunt hengelen.

Doe mij die review!

Top! Je vult hieronder in wat het adres van je site is en je email en binnen 1 tot 2 dagen krijg je een gratis advies over wat je zou moeten doen om je website te verbeteren.

Bijvoorbeeld https toevoegen of gewoon een geheel nieuwe site laten maken. Try it, het is gratis!


Vragen over deze service

Ook interessant: