Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de webbouwer die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het opbouwen van een website waar je trots op kan zijn! VDMmarketing denkt graag met je mee!

Omdat ik erg blij word wanneer ik met mijn kennis andere ondernemers kan helpen om online aanwezig te zijn heb ik een cursus website bouwen in WordPress ontwikkeld. Deze cursus is tijdelijk gratis. Je Mailadres is alleen voor de inschrijving van belang.

Direct beginnen?

Wat kan je straks na de cursus

Je kan na de cursus een mooie WordPress website bouwen met de volgende kenmerken:

 

  • Snel
  • Overzichtelijk
  • Makkelijk aan te passen

Deze cursus is voor de volgende mensen geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een site wil bouwen voor zijn of haar bedrijf . Je leert aan de hand van plaatjes en soms filmpjes hoe je je eigen site in elkaar zet vanaf de grond af aan. De cursus is gemaakt voor absolute beginners. Je hoeft dus geen verstand te hebben van websites of HTML of code. Ik heb gemerkt dat vooral coaches en mensen die onafhankelijk willen zijn van een webbouwer veel baat hebben bij de cursus.

Ervaring is niet vereist.

Voorbeelden van cursisten

Hieronder zie je een site die tijdens de cursus is gemaakt. Je kan het zo (mooi) maken als je zelf wilt. Hoe meer je met de cursusinfo doet, hoe beter het resultaat.

De cursus maakt je wegwijs in hoe je een website opzet van A tot Z. In 2 weken weet jij genoeg om je site zo te maken als je zelf wilt.

Referenties

Annet de Zwart

Annet de Zwart

Life Coach

Annet de Zwart is Life Coach en heeft mijn gratis cursus als eerste gevolgd. Ze heeft samen met mij de cursus aangescherpt zodat eigenlijk iedereen hem kan volgen. 

Haar review: 

Ik wilde al een tijdje leren hoe ik zelf met WordPress een site kan maken en het aanbod van Bert kwam dus goed uit. 
De cursus is makkelijk te volgen, overzichtelijke stappen zonder moeilijke dingen. Je leert echt de basis om een mooie website te maken die je daarna ook makkelijk zelf kunt aanpassen. 
Als ik al even twijfelde over iets kreeg ik supersnel antwoord van Bert, hij is zeer behulpzaam en denkt heel erg met je mee. 
Ik ben nog van alles aan het aanpassen maar het leuke is dat ik dat nu allemaal zelf kan! 

Extra’s

De volgende extra’s krijg je bij de cursus.

  1. Ik leer je in een korte instructie hoe je  “https” op je site kan instellen zodat jij berichten via je site versleuteld kan ontvangen
  2. Je krijgt het DIVI thema geïnstalleerd op je cursus website ter waarde van 80 euro per jaar met lifetime updates!
  3. Je krijgt een instructie over hoe je een mailadres aanmaakt en instelt en hoe je dus ontelbaar veel email adressen kan aanmaken.
  4. Op mijn blog geef ik tips over hoe je je site nog gaver kan maken en hoe je meer klanten kan binnenhalen met je website.

Start nu met je eigen site

Summary
Gratis cursus website bouwen
Service Type
Gratis cursus website bouwen
Provider Name
VDMmarketing,
cantaart 11,Kollum,Nederland-9291ak,
Telephone No.0622449127
Area
Nederland
Description
Een geheel gratis cursus om een website mee te bouwen. Je kunt echt alles na de tijd aanpassen aan je site en hebt verstand van hoe je een website opzet.