Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de online marketing expert uit Friesland die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het verbeteren van conversies op je site!

Ook leg ik me toe op het gratis helpen van kleine ondernemers. Heb jij een klein probleem en heb je even hulp nodig? Chat me dan door op de knop te klikken hieronder.

Vandaag heb ik lifestylexperience.tv afgemaakt. Een klein project waarmee ik ondernemers de kans wil bieden om zichzelf te showcasen die in de lifestyle industrie zitten. Je mag er gratis een artikel op plaatsen.

Je kan je aanmelden om een gratis blogartikel te maken via https://lifestylexperience.tv/bloggers-gezocht/

Gratis artikel plaatsen? Jouw voordelen

Voordelen van een artikel plaatsen op Lifestylexperience zijn dat je een link naar je eigen pagina mag verwerken in het artikel. Omdat de site hoge domeinautoriteit heeft zorgt die link er voor dat je eigen site ook in aanzien stijgt voor Google. Om dus hoger te komen in Google is het slim om ook een artikel op te sturen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, Als je een goed artikel stuurt dan kost het je helemaal niks.

Als je een slecht artikel stuurt publiceer ik het niet en kost het ook niets. Valt daar over te corresponderen? Nou in eerste instantie niet omdat ik het druk heb met andere zaken. Maar wellicht dat je nog van me hoort als je artikel net niet voldoet.

Waar moet het artikel aan voldoen?

Er moeten wat plaatjes in zitten die functioneel zijn of een filmpje die je verhaal ondersteund. Het artikel moet minimaal 300 woorden bevatten en geen taalfouten hebben. Als je je aanmeld stuur ik je een template zodat je een idee hebt.

Vond je dit nuttig? Deel dit blog met anderen! Bedankt!