Marketing en Webbouwer

Creatief
Meedenken

VDMmarketing is de webbouwer die jou helpt op verschillende vlakken. Van het meedenken over jouw online marketing strategie tot het opbouwen van een website waar je trots op kan zijn! VDMmarketing denkt graag met je mee!

Je website verbouwd voor 108,90 per jaar. (all in)

Mijn Aanbod:

  • Website vernieuwen of herbouwen
  • Geen verborgen kosten
  • Achteraf kun jij je site beheren
  • Verhuizing inbegrepen

Hoe werkt de kostenneutrale websiteontwikkeling?

Doordat je hosting via VDMmarketing afneemt verdien ik genoeg om je website eenmalig te ontwikkelen.

De hosting die gebruikt wordt is van Versio. Bekijk voor recensies hun score op Trustpilot.

De voordelen op een rij

1. Je krijgt kostenneutraal een vernieuwde website die voldoet aan de laatste normen

2. VDMmarketing krijgt verspreid over meerdere jaren inkomsten

3. Je vernieuwde website is gemiddeld binnen een week online

4. Goede hosting

5. 3 mailadressen

6. Automatische back-ups en beveiliging tegen hackers

7. Eindeloze mogelijkheden voor je site met behulp van WordPress.

8. Onafhankelijkheid. Je kunt zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen op je site

Welke sites doe ik?

Denk aan coaches of iemand die diensten aanbiedt en een eenvoudige website wil die er gaaf uit ziet. Zie ook de vorige projecten om een impressie te krijgen wat onder deze aanbieding valt.

Twijfel je? Neem gerust contact op en vermeld even wat je wensen zijn. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

 

Referenties 

 

Bert heeft mij geholpen om mijn website te vernieuwen. Ik was als ZZP-er met een simpele site begonnen, maar deze was dringend aan vernieuwing toe. Ik wist wel wat ik wilde, maar de tools had ik niet en toen kwam ik Bert tegen. Hij leeft zich in, snapt goed wat je wilt en reageert daar snel op met acties. Hij is niet alleen goed in ICT foefjes, maar heeft ook een heleboel kennis van Marketing. Een ideale combinatie voor een website waarmee je bezoekers wilt trekken! Ik ben erg blij met het
resultaat en de statistieken van de site zijn ook een stuk fraaier dan voorheen!

Nynke Dijk

Ondernemer/Coach, HaaiCoaching

Toen ik nog niet wist dat ik hulp nodig had op het gebied van webbouwen bij het restylen van mijn website https://mojotea.nl ontmoette ik Bert. Oorspronkelijk wilde ik de videocall functionaliteit Zoom op mijn website om een toekomstige online coaching op te zetten in combinatie met mijn thee aanbod, later na beraad en overleg met Bert ervan ben ik daar van afgestapt.
Eerst terug naar de basis: een goed functionerende website, was het advies. Al snel had ik door dat Bert een vakman is die zelf het goede voorbeeld geeft als het gaat om authenticiteit, waarde geven en ontvangen.

Sander Veenstra

Ondernemer, Mojo Tea

Contact