VDMmarketing doet aan webdesign en webontwikkeling

Wil jij een alles in 1 oplossing, maar heb je het geld niet om in 1 keer een gave website te laten ontwikkelen? VDMmarketing maakt websites voor een jaarbedrag van € 150. Inclusief hosting, webdesign en domeinnaam. Je spreid de kosten en je kunt toch die gave website online krijgen.

 

Neem direct contact opPortfolio
web icon design 2

Webdesign

Wij maken websites in WordPress. De meest gebruikte websitesysteem in de wereld. Met WordPress kun je je website makkelijk beheren, zodat er altijd wel een oplossing is voor jouw website. Met WordPress beheer je zelf je website en ben je niet afhankelijk van een websitebouwer om een aanpassing te doen.

web icon code 2 1

Websiteontwikkeling

Van de grond af aan of aan de hand van een template kan je site snel online zijn. We ontwikkelen jouw website zoals jij het wilt. Je website zal een uniek karakter hebben tegen de laagst mogelijke all in prijs van 150 euro per jaar.

 

Ons proces

web icon light bulb

Behoeftes Bespreken

Eerst gaan we kijken wat je wilt en wat er al is. Een logo van je bedrijf is handig, zodat we je website daarop aan kunnen laten sluiten.

web icon design

Design

De eerste versie van je website gaat in ontwikkeling. Een ruwe eerste opzet word gedaan waar je op kunt focussen. Het is handig om in deze fase teksten aan te leveren.

web icon adjust

Refine

Als eenmaal je site wat staat kun je wijzigingen aangeven die je wilt zien. We maken net zo lang revisies van je site tot hij is zoals jij hem wil.

web icon code

Bouwen

Je site zetten we nu live en we zorgen voor automatische updates. Je krijgt een instructie voor het aanpassen van je teksten en afbeeldingen, zodat je zelf je website up-to-date kan houden.

Ben jij klaar om je website te starten?

Op dit moment zijn we beschikbaar om je te helpen
Neem vrijblijvend contact opPortfolio

Toen ik nog niet wist dat ik hulp nodig had op het gebied van webbouwen bij het restylen van mijn website https://mojotea.nl ontmoette ik Bert. Oorspronkelijk wilde ik de videocall functionaliteit Zoom op mijn website om een toekomstige online coaching op te zetten in combinatie met mijn thee aanbod, later na beraad en overleg met Bert ervan ben ik daar van afgestapt.
Eerst terug naar de basis: een goed functionerende website, was het advies. Al snel had ik door dat Bert een vakman is die zelf het goede voorbeeld geeft als het gaat om authenticiteit, waarde geven en ontvangen.

Sander Veenstra

Ondernemer, Mojo Tea

Bert heeft mij geholpen om mijn website te vernieuwen. Ik was als ZZP-er met een simpele site begonnen, maar deze was dringend aan vernieuwing toe. Ik wist wel wat ik wilde, maar de tools had ik niet en toen kwam ik Bert tegen. Hij leeft zich in, snapt goed wat je wilt en reageert daar snel op met acties. Hij is niet alleen goed in ICT foefjes, maar heeft ook een heleboel kennis van Marketing. Een ideale combinatie voor een website waarmee je bezoekers wilt trekken! Ik ben erg blij met het
resultaat en de statistieken van de site zijn ook een stuk fraaier dan voorheen!

Nynke Dijk

Ondernemer/Coach, HaaiCoaching

Contactformulier